Шоу "МастерШеф" вже багато років навчає своїх героїв не тільки азам кулінарії, але і дуже важливим якостям для майбутніх професіоналів. Але шоу розвивається, і з кожним роком як завдання, так і знання стають все складнішими і прогресивнішими.
"Сьогодні учасники з легкістю досягнуть того, чого я прагнув довгі роки", – говорить Ектор Хіменес-Браво. Вперше в історії проекту "МастерШеф" команди будуватимуть справжній ресторан!
Цей конкурс триватиме аж три дні, адже за один день справжній ресторан не побудуєш. А перший етап – заробити якомога більше грошей.
Кожен з учасників знайде під своєю коробкою-загадкою назву страви і набір продуктів для її приготування. Це може бути торт "Три шоколади", французький биф бургиньон, яйця по-шотландськи та інші класичні страви. Якщо учасник правильно приготує своє блюдо, він отримає від Ектора суму грошей, яка спочатку вказана на коробці-загадки.
Але це не єдина можливість заробити на ресторан! Якщо хтось із учасників бачить помилки в приготуванні своїх конкурентів, він може на них донести! І якщо Ектор підтвердить цю помилку, то гроші отримає донощик, а не той, хто готував страву.
Далі учасники розподіляться на дві команди. А зароблені гроші вони відправляться витрачати на знаменитий ринок "Юність", там їм потрібно купити все необхідне для інтер'єрів своїх ресторанів.
Хто заробить найбільше грошей, і хто продумає кращу концепцію ресторану, побачимо сьогодні на каналі СТБ.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом біскотті від Лізи Глинської. Сайт "Сегодня" такоже писав, як приготувати гарбузовий пудинг за рецептом Тетяни Литвинової.