I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Де пообідати в Києві: ТОП-5 бізнес-ланчів на будь-який смак

Фуд-блогер Інна Гордієнко протестувала популярні ресторани столиці

Чудовий і смачний бізнес-ланч – це завжди запорука гарного настрою протягом робочого дня, та й усього робочого тижня. Тому недавно автор блогу "Смакуй з Інна Гордієнко!" вирушила на пошуки кращих обідів, які пропонують столичні ресторани, щоб ви знали де і що покуштувати в Києві, коли зголодніли.

Інна підібрала для вас 5, на її погляд, кращих бізнес-ланчів на всі 5 робочих днів. Тепер у вас забезпечені обідами понеділок, вівторок, середа, четвер і п'ятниця. Геолокації закладів різні, кухні також – так що можна вибрати саме те, куди вам зручно ходити, і страви, які вам більше подобаються.

Реклама

Rebra & Kotlety

Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
1/7

  • Адреса – вул. Борисоглібська, 8/13
  • Кухня - європейсько-українська

Бізнес-ланч триває з 13:00 до 16:00. Ви можете замовити 2 страви або 3, в залежності від того, який у вас апетит. Перші страви стоять 38 грн, другі – 60 грн, гарніри – 31 грн. Тобто, коплекс виходить 129 грн, плюс бонусом компот або сік. Насправді, суп плюс друга страва (98 грн) – більш ніж достатньо.

Фішка ресторану – ребра і котлета по-київськи. Останню пропонують в якості другої страви на бізнес-ланч. Тут вона представлена в різних варіантах: класична, начинена сиром сулугуні, дор-блю з малиною, камамбером, або навіть картопляним пюре або смаженими грибочками і шинкою.

Реклама

Також ви можете під час обіду поласувати свинячими ребрами з соусом BBQ або гірчично-Медвіт – спеціальна пропозиція на бізнес-ланч – 147 грн за 300 г.

Замовляли на ланч:

  • крем-суп грибний і крем-суп брокколі.
  • котлету по-київськи Галицьку (з грибами і шинкою) і колеться з камамбером
  • гарнір брали різний: можна рис з овочами, можна гречку, можна картоплю пюре

Втрачена Кухня (тепер уже ресторан Андріївський)

Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety" / Фото: Фото: Інна Гордієнко
1/6

Реклама
  • Адреса – вул. Володимирська, 4
  • Кухня – українська (київська)

Бізнес-ланч також з 13:00 до 16:00 і також є опція з 2 або 3 страв. 2 страви 105 грн, 3 – 129 грн. Морс або узвар додається. Кухня суто українська, вірніше, навіть київська.

Персонал уточнює, що рецепти подаються страв – з 1901 року по сьогоднішній день. На кожен день тижня пропонують певну меню. В якості перших страв можна спробувати – юшку, грибну юшку з домашньою локшиною, суп овочевий. Основні страви теж здивують різноманітністю – біфштекс з яйцем і картопляним пюре, смажене в клярі рибне філе з рисом і овочами, соковита телятина в соусі бешамель з гречкою.

Мій бізнес-ланч в "Втрачений кухні" припав на П'ятницю, я із задоволенням з'їла:

  • карпатський салат з яйцем, морквою і сиром,
  • суп рисовий з фрикадельками
  • тушковані курячі стегенця з картоплею по-домашньому.

Гіві Рубінштейн

Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"2_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
1/6

  • Адреса – вул. Євгена Коновальця 44
  • Кухня – грузинсько-одеська

Прекрасний період для бізнес-ланчу – 12:00 до 17:00. Ті, хто не встиг вчасно пообідати, навіть о 17:00 можуть це зробити.

Обід складається з трьох страв плюс звичайно напій за ціною 150 грн. Салати і закуски з 4 видів, 3 варіанти перших страв і 4 види – основні. Бізнес-ланч змінюється раз на місяць. Їжа грузинська з одеським ухилом. Ресторан з незвичайним дизайном – з великою кількістю старовинних меблів та інших предметів інтер'єру. Домашній орган, настільне дзеркало і двері початку 19 століття. Є кілька основних залів і прекрасна крита тераса.

Замовляли:

  • Салат з печена буряка з імеретинським сиром, насінням, гранатом. Є також в наявності лобіо і рибні намазки (форшмак, скумбрія, ікряне масло).
  • На перше взяли – бульйон з індички і домашньої локшини. Також ресторан пропонує борщ, і суп з телятиною, нутом, і овочами.
  • В якості основних страв насолоджувалися кебаб курячим з печеною картоплею і біфштексом з яйцем пашот і рисом.

Френчі/Frenchiе

Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"3_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
1/4

  • Адреса – вул. Січових Стрільців, 10
  • Кухня – французька

Час ланчу – з 12:00 до 15:00. Бізнес-ланча прописаного в меню немає, тому що кожен день шеф-кухар ресторану пропонує певні страви на перше і друге, яке подається з невеликим салатом. Якщо берете 2 страви – це буде коштувати 99 грн, якщо 3 – 159 грн, якщо 3 страви плюс десерт – 199 грн. Також в якості компліменту подають свежіспеченний хліб з маслом.

Насправді, готують тут дуже смачно, що простежується за кількістю людей, що обідають у Френчі. Два основних залу і прекрасна тераса на вулиці, яка вже відкрита для гостей.

Безумовно, особливість ресторану – його інтер'єр і атмосфера. Хто був у Франції, той впізнає в ньому – типовий маленький ресторанчик сімейного типу.

Мій ланч в понеділок складався з:

  • Суп-пюре грибний на перше
  • Свинина з овочами а-ля рататуй з картоплею пюре і овочевим салатом

Чайхона-Базар

Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr | Фото: Фото: Інна Гордієнко
Ресторан "Rebra & Kotlety"4_ukr / Фото: Фото: Інна Гордієнко
1/5

  • Адреса – Бессарабська площа, 5
  • Кухня – східна (узбецька, вірменська, ліванська, турецька і грузинська)

Бізнес-ланч триває тут з 12:00 до 15:00 і на кожен день пропонується певне меню. З огляду на те, що ресторан представляє кілька напрямків східної кухні, ви можете прийти на саме ту, яка вам ближче.

Наприклад, в середу можна покуштувати узбецькі плов з бараниною і шурпу з куркою, а в п'ятницю домашній грузинський салат і узбецькі пиріжки томчі-самса з куркою. Ціна для бізнес-ланчу, куди входить салат, перше, основне блюдо і чай або узвар дуже демократична – 115 грн.

Яскравий інтер'єр, просторі зали і дуже приємне обслуговування (східний пієтет тут присутній) створять вам чудовий настрій і зроблять ваш ланч максимально апетитним.

Мій ланч у четвер складався з:

  • Салат з капусти і огірків – "Свіжість"
  • Узбецький суп – чучвара (наваристий суп з пельменями з баранини)
  • Піде в куркою і грибами (називається ще турецької піцою).

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, де в Києві можна заощадити на одязі і перукарських послугах. Крім цього, ми повідомляли, що Миколі Тищенку довелося перевірити власний ресторан. Ми також розповідали про те, що робота-кухаря з тріском звільнили з ресторану.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти