Головна Сьогодні

Тейлор Свіфт поділилася рецептом свого улюбленого печива

Поп-зірка найбільше любить гарбузове печиво з шматочками шоколаду

Ще 2014 року американська співачка Тейлор Свіфт буквально підірвала мережу, коли зареєструвалася на Tumblr і почала відповідати на запитання фанатів. Один з прихильників поставив, можливо, найважливіше запитання: який рецепт використовує Тейлор Свіфт, коли готує своє знамените гарбузово-шоколадне печиво?

Кожну осінь і зиму Тейлор Свіфт ділиться знімками цієї домашньої випічки, і всі буквально шаленіють від бажання її спробувати. Відповідь співачки став святковим подарунком фанатам на довгі роки: виявилося, що Тейлор використовує рецепт Джорджа Дюрана, який вона знайшла на Food Network. Тільки замість шоколадних чіпсів з молочного шоколаду Свіфт використовує нарізаний чорний або гіркий шоколад.

Улюблене печиво Тейлор Свіфт

1382542451627.
Подавайте гарбузове печиво з молоком
Фото: foodnetwork.com

Інгредієнти:

  • 1 чашка (225 г) м'якого несолоного масла
  • 1 чашка білого цукру
  • 1 чашка світло-коричневого цукру
  • 2 великих яйця
  • 1 чайна ложка екстракту ванілі
  • 1 чашка пюре з гарбуза
  • 3 чашки борошна
  • 2 чайні ложки харчової соди
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 1/2 чайної ложки меленого імбиру
  • 1/4 чайної ложки мускатного горіха
  • 1/4 чайної ложки меленої гвоздики
  • 2 чашки чіпсів з молочного шоколаду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Нагрійте духовку до 180 °С. Застелите два дека папером для випічки.
  2. Використовуючи міксер, збийте масло до однорідності. Продовжуючи збивати, додайте обидва види цукру. Повинен вийти пишний світлий крем.
  3. Додайте яйця по одному, потім додайте ваніль і гарбузове пюре.
  4. У великій мисці перемішайте борошно, харчову соду, сіль, корицю, імбир, мускатний горіх і гвоздику. Додайте борошняну суміш до масляної в три прийоми, кожен раз перемішуючи.
  5. Додайте чіпси або шматочки шоколаду. Набираючи по столовій ложці тіста, сформуйте печиво і викладіть його на деко на відстані один від одного.
  6. Випікайте протягом 15-20 хвилин або поки краю печива не підрум'яняться. Дістаньте печиво з духовки і дайте йому охолонути протягом 2 хвилин.
  7. Потім перекладіть на решітку і повністю остудіть.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарбузове пюре. Сайт "Сегодня" також писав, як спекти американське печиво з шоколадною крихтою.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти