Головна Сьогодні

Свинячий шніцель з шавлією і часником: рецепт дня

Шніцель зі свинини – австрійське блюдо, яке обов'язково сподобається і вам

Шніцель зі свинини – ідеальний вечерю, смачний і швидкий. У поєднанні з овочевим салатом "Коул слоу" він утворює відмінний дует.

Дивіться відео, як зробити пряну свинину з грибами:

Щоб зробити класичний віденський шніцель цікавіше, ми рекомендуємо додати в паніровку шавлію і часник.

Шніцель зі свинини в пряної паніровці

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 321 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Свиняча корейка (порційні шматочки) – 4 шт.
  • Борошно пшеничне – 50 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – 1/3 склянки
  • Часник сушений – 0.5 ч.л.
  • Листя шавлії нарізані – 3 ст.л.
  • Лимон – 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Викладіть шматочки свинини на дошку, накрийте харчовою плівкою і відбийте до товщини 0,5 см.
  2. Змішайте панірувальні сухарі з нарізаним шавлією і сушеним часником. Викладіть борошно, яйце і сухарі в три окремі миски.
  3. Шматочки свинини спочатку обваляйте в борошні, потім занурте у збите яйце і обваляйте в сухарях.
  4. Нагрійте масло у великій антипригарной сковороді і обсмажте шніцелі до готовності з двох сторін.
  5. Подавайте свинячий шніцель з салатом "Коул слоу", картопляним пюре і шматочками лимона.

Як зробити салат "Коул слоу" на гарнір

Інгредієнти:

  • 2 лимона
  • 1 ч.л. цукру
  • 1/4 ч.л. насіння селери
  • 1/2 склянки майонезу
  • 1/4 склянки сметани
  • 1 маленький качан червоної капусти
  • 1 маленький качан білокачанної капусти
  • 4 моркви
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Моркву очистіть і помийте. Натріть на тертці для моркви по-корейськи.
  2. Обидва види капусти помити і тонко нашаткувати.
  3. Натріть 1 чайну ложку лимонної цедри у велику миску, потім вичавіть 1/4 склянки соку. Додайте цукор і 1 чайну ложку солі, перемішайте. Всипте насіння селери і 1/2 чайної ложки перцю. Додайте майонез і сметану, перемішайте.
  4. Скласти овочі в миску, полити заправкою і перемішати. Салат можна подавати відразу, а можна накрити кришкою і зберігати в холодильнику до 24 годин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячі відбивні з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера. "Сьогодні" також ділилися рецептом свинячих реберець з медом і гірчицею.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти