Головна Сьогодні

Буряковий салат з сиром і кунжутом за рецептом Гордона Рамзі

Цей рецепт салату ідеальний для зими

Британський шеф Гордон Рамзі навіть зі звичайного буряка здатний створити ресторанну страву, яку можна приготувати на будь-яке свято. 

Салат з буряка від Гордона Рамзі

p1080649
Салат з буряка і сиру
Фото: wild-and-good.com

Складові:

  • 600 г звареного буряка, очищеного
  • 3-4 столові ложки оливкової олії
  • 6-7 столових ложок бальзамічного оцту
  • 150 г рокфору
  • 1-2 ч.л. підсмаженого насіння кунжуту

Рецепт приготування:

  1. Відварений або запечений буряк розрізати навпіл або на чотири частини (залежно від розміру), порізати дольками.
  2. У глибокій пательні розігріти масло, додати скибочки буряка і смажити 2-3 хвилини.
  3. Додати оцет і приправи, тушкувати ще 1-2 хвилини, поки рідина не стане схожа на сироп.
  4. Перекласти буряк на тарілку і остудити до кімнатної температури, потім накрити і поставити в холодильник (там він може зберігатися до доби).
  5. Вийняти буряк за 30 хвилин до подачі, посипати розкришеним сиром і кунжутом.

Для нотаток: щоб підсмажити кунжут, насипте його в один шар на суху гарячу пательню і смажте 2-3 хвилини. Перекладіть на тарілку і дайте охолонути. 

Нагадаємо, раніше Гордон Рамзі назвав три тренда в їжі, від яких варто відмовитися. Шеф також розповів, де ні за що не буде їсти.

Дивіться відео про таємниці життя Гордона Рамзі:

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти