Британський шеф Гордон Рамзі навіть зі звичайного буряка здатний створити ресторанну страву, яку можна приготувати на будь-яке свято.
Салат з буряка від Гордона Рамзі

Складові:

- 600 г звареного буряка, очищеного
- 3-4 столові ложки оливкової олії
- 6-7 столових ложок бальзамічного оцту
- 150 г рокфору
- 1-2 ч.л. підсмаженого насіння кунжуту
Рецепт приготування:
- Відварений або запечений буряк розрізати навпіл або на чотири частини (залежно від розміру), порізати дольками.
- У глибокій пательні розігріти масло, додати скибочки буряка і смажити 2-3 хвилини.
- Додати оцет і приправи, тушкувати ще 1-2 хвилини, поки рідина не стане схожа на сироп.
- Перекласти буряк на тарілку і остудити до кімнатної температури, потім накрити і поставити в холодильник (там він може зберігатися до доби).
- Вийняти буряк за 30 хвилин до подачі, посипати розкришеним сиром і кунжутом.
Для нотаток: щоб підсмажити кунжут, насипте його в один шар на суху гарячу пательню і смажте 2-3 хвилини. Перекладіть на тарілку і дайте охолонути.
Нагадаємо, раніше Гордон Рамзі назвав три тренда в їжі, від яких варто відмовитися. Шеф також розповів, де ні за що не буде їсти.
Дивіться відео про таємниці життя Гордона Рамзі:
Читайте також: