Хочете приготувати смачний домашній бургер ? Успіх цієї страви залежить не тільки від соковитості котлети і правильно випеченої булочки, а й значною мірою від апетитного соусу. До того ж, варіюючи топпинги, можна кожного разу отримувати нові смакові поєднання.
Соус потрібно готувати густим, інакше він буде розтікатися по руках. Схожі вимоги і до сиру – він повинен ідеально плавитися.
Вершково-гірчичний соус для бургера
Час приготування:
- 1 хвилина
Інгредієнти:
- 100 г м'якого вершкового або сирного сиру
- 2 ст.л. діжонськой гірчиці
- Щіпка солі і цукру
- 1 ст.л. світлого бальзамічного або винного оцту
Спосіб приготування:
- Змішайте всі інгредієнти і збийте блендером протягом 20-30 секунд до однорідного стану.
Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса:
Порада: Гірчицю в рецепті можна замінити томатним соусом.
Соус для бургера з майонезу
Час приготування:
- 1 хвилина
Інгредієнти:
- 2-3 ст. л. майонезу
- 2 дрібних маринованих огірка
- 1 ч. л. білого винного оцту
- 2 ч. л. діжонськой гірчиці
- По 1 ч. л. цибулевого і часникового порошку
Спосіб приготування:
- Змішайте майонез, подрібнені мариновані огірки (або корнішони).
- Влийте білий винний оцет, додайте гірчицю, цибулю і часник в порошку.
Порада: Якщо не вдасться відшукати порошкоподібну цибулю, можна замінити її свіжою. Тільки її потрібно дуже дрібно нарізати. В цьому випадку додайте гранульований часник, розшукати його не складе труднощів.
Томатний соус для бургера
Час приготування:
- 5 хвилин
Інгредієнти:
- 200 мл томатної пасти
- 100 мл соєвого соусу
- 50 мл олії
- 6 зубчиків часнику
- 1 ч.л. кінзи або сушеного коріандру
Спосіб приготування:
- У мисочці змішайте пропущений через прес часник, кінзу і олію.
- Влийте соєвий соус, розмішайте.
- В кінці додайте томатну пасту і перемішайте до однорідності.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ідеальні булочки для бургерів . "Сьогодні" також ділилися рецептом пісного бургера з нутовою котлетою .