I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Сливовий пиріг за рецептом з газети The New York Times

Рецепт неймовірно смачного сливового пирога з корицею

Сливовий пиріг з газети The New York Times – один з найпопулярніших рецептів випічки в світі. Видання публікувало рецепт сливового торта від Маріан Буррос кожного вересня з 1983 по 1989 рік, поки редактори не вирішили, що цього достатньо.

"Щоб протистояти очікуваним протестам, – писала пані Буррос кілька років по тому, – рецепт був надрукований більшим шрифтом, ніж зазвичай, з пунктирною лінією навколо нього, щоб було зручніше робити вирізку". Але це не допомогло, і редакцію просто завалили гнівними листами.

Реклама

Рецепт 1983 року містив 1 чашку цукру, а 1989-го його кількість зменшили до 3/4 чашки. Нижче ми наведемо обидва варіанти.

Сливовий пиріг з газети The New York Times

Пиріг зі сливами в духовці
Пиріг зі сливами в духовці

Реклама

Час приготування:

  • 1 година 10 хвилин

Калорійність:

  • 372 ккал на 100 г

Складові:

Реклама
  • 3/4 – 1 чашка цукру
  • 1/2 чашки несолоного вершкового масла, розм'якшеного
  • 1 чашка просіяного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • Щіпка солі (за бажанням)
  • 2 яйця
  • 24 половинки слив без кісточок
  • Цукор, лимонний сік і кориця – для посипання

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку до 180 ºC.
  2. Збийте цукор і масло в мисці. Додайте борошно, розпушувач, сіль і яйця і добре збийте.
  3. Викладіть тісто в роз'ємну форму діаметром 23-26 см. Покладіть половинки сливи шкіркою вгору на тісто.
  4. Злегка посипте цукром і збризніть лимонним соком, в залежності від солодості фруктів. Посипте приблизно 1 чайною ложкою меленої кориці.
  5. Випікайте близько 1 години. Дістаньте і остудіть; поставте пиріг в холодильник або заморозьте за бажанням. Або остудіть до теплого і подавайте просто так чи зі збитими вершками.

Корисна порада

Щоб заморозити пиріг, загорніть його в два шари фольги, помістіть в поліетиленовий пакет і закрийте. Перед подачею необхідно розморозити пиріг і розігріти його при 150 ºC.

Дивіться відео, як спекти вишневий пиріг:

Нагадаємо, раніше ми писали, як спекти сливовий коблер. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом горіхового тарта з чорницею і сливами.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти