У хлібопічці можна готувати не тільки хліб і тісто для піци, а й солодкі пироги і кекси. Вам потрібно буде замісити тісто, викласти його в відерце хлібопічки, застелене пергаментним папером, вибрати відповідну програму і пекти до звукового сигналу.
Морквяний кекс з родзинками і волоськими горіхами в хлібопічці
Час приготування:
- залежить від моделі хлібопічки
Калорійність:
- 313 ккал на 100 г
Складові:
- 4 яйця
- 1 склянка цукру
- 1 щіпка солі
- 100 г вершкового масла
- 2 середніх моркви
- Жменя родзинок
- Жменя подрібнених волоських горіхів
- 450 г борошна
- 1/2 ч.л. соди
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці, залишити охолоджуватися.
- Моркву вимити, очистити, натерти на крупній тертці.
- Збити до дворазового збільшення обсягу яйця з цукром і сіллю.
- Вилити збиті яйця в форму для хлібопічки.
- Додати розтоплене вершкове масло, моркву, промиті родзинки і подрібнені горіхи.
- Всипати борошно і соду.
- Включити відповідний режим випічки, наприклад, "Кекс". Випікати до кінця програми.
Корисна порада
Готовий кекс можна покрити сметанним кремом або кремом з вершкового сиру.
Дивіться відео, як приготувати морквяний пиріг з апельсинами:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати солодкі кекси в хлібопічці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом дріжджового хліба в хлібопічці.