Ці невеликі хитрощі допоможуть швидко очистити ківі, видалити плодоніжки з полуниці і красиво нарізати манго.
Ківі
Фото: steamykitchen

Помийте фрукти і зріжте кінці. Акуратно проведіть під шкіркою чайною ложкою. Готово!
Кавун
Фото: greatideas
Добре помийте кавун і розріжте його на дві частини великим гострим ножем. Покладіть на тарілку м'якоттю вниз і наріжте, як показано на зображенні.
Полуниця
Фото: pinterest.com
Цей спосіб краще підходить для великих ягід. Все, що вам знадобиться – коктейльна трубочка, якою потрібно проткнути полуницю наскрізь.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Томати
Фото: thekitchn
М'які помідори буває складно нарізати. У цьому випадку вам допоможе зубчастий хлібний ніж.
Цитрусові
Фото: thai-foodie
Щоб вичавити з лимонів або лайм більше соку, необхідно нарізати дольки в обхід серцевини, як показано на знімках.
Гранат
Фото: ourbestbites
Добре помийте фрукт і зріжте кінчики, так, щоб стало видно прожилки. Розділіть гранат ножем на сектори по самих товстих прожилках.
Манго
Фото: squapl
Помийте манго і зніміть ножем широкий сектор, що не дорізаючи до кісточки. Зробіть насічку м'якоті і виверніть шкірку навиворіт.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, скільки фруктів можна з'їсти на 100 калорій. Також ми ділилися секретами правильної обробки м'яса.
Дивіться відео, як посмажити рибу так, щоб в ній не відчувалися кістки:
Читайте також: