Авокадо має м'яку вершкову консистенцію, що дозволяє включати його до складу різних страв: смузі, салатів та сендвічів. Причому готувати зелений плід довго не потрібно, отже це ідеальний фрукт для ледачих.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані авокадо:
Ми пропонуємо зробити смачний салат з авокадо з огірками і малосоленим лососем. Він заправляється натуральним йогуртом і подається в креманках.
Салат з авокадо з огірком і лососем
Час приготування:
- 20 хвилин
Складові:
- 200 г малосоленого лосося
- 300 г натурального густого йогурту
- 2 свіжі огірки
- 1 стебло селери
- Сік половини лимона
- 1 авокадо
- Кріп – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Огірок і авокадо очистіть і наріжте дрібними кубиками. Змішайте з тонко нарізаною селерою. Додайте сік лимона і подрібнену петрушку, приправте і перемішайте. Викладіть суміш на дно келиха для подачі.
- Змішайте йогурт з ложечкою майонезу, додайте нарізаний кріп, перемішайте і викладіть другим шаром.
- Скибочки риби красиво скрутіть і викладіть на шар йогурту із зеленню. Прикрасьте гілочками кропу.
- Перед подачею поставте ненадовго в холодильник.
Що робити, якщо вам потрапив зелений авокадо
Якщо ви купили твердий авокадо, не турбуйтеся, він дійде за 2-3 дні, якщо загорнути його в папір і залишити у вазі з іншими фруктами, наприклад, з бананами.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про користь авокадо для здоров'я. "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з авокадо з виноградом і куркою.