Головна Сьогодні

Салат Цезар: класичний рецепт від Юлії Висоцької

Оригінальний салат Цезар – це соковита зелень з яєчної заправкою і крутонами

" Справжній салат Цезар повинен бути зроблений з ніжними, молоденькими, хрусткими листками салату романо, але всі деталі страви такі хороші, що дозволяють насолоджуватися його чудовим смаком з будь-якою зеленню", – говорить Юлія Висоцька.

Салат Цезар класичний 

Складові: 

  • 2 пучки листового салату
  • 1/2 буханки білого хліба
  • 6 анчоусів
  • 50 г пармезану
  • 3 ст. л. оливкової олії

Для заправки: 

  • 4 анчоуси
  • 2 курячих яйця
  • половина лимона
  • 1 зубчик часнику
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст.л. французької гірчиці
  • щіпка меленого перцю
  • щіпка морської солі

Рецепт приготування: 

  1. Приготувати крутон: хліб без скоринки поламати на невеликі шматочки, скропити оливковою олією і запікати в духовці 7-8 хвилин.
  2. Яйця відварити круто, вийняти жовтки.
  3. Пармезан нарізати великими пластівцями за допомогою овочечистки.
  4. Вичавити сік з лимона, прибрати кісточки.
  5. Часник почистити і розтерти з сіллю та перцем.
  6. Приготувати заправку: додати до часнику з сіллю оливкову олію, гірчицю, жовтки, лимонний сік, анчоуси і перемішати.
  7. Листя салату скропити заправкою, перемішати.
  8. Викласти салат на тарілки, додати в кожну трохи крутонів, пару анчоусів, посипати все пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом ролу з салатом Цезар. Ми також писали, як приготувати салат з креветками і авокадо.

Дивіться відео, як приготувати салат Цезар з куркою гриль:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти