На Різдво в Україні традиційно готують багато святкових страв. Якщо ви втомилися від звичних "олів'є", "мімози" та "оселедця під шубою", візьміть на замітку незвичайний салат з оселедця і овочів від Даші Малахової.
Переваг у цього блюда значно більше, ніж у перерахованих: в ньому лише овочі та оселедець, і повністю відсутнє масло! Ну і багато зелені, звичайно ж. А це і корисно, і дуже смачно.
Зимовий салат з оселедця і овочів
Складові:
- 100 г консервованої квасолі
- 100 г консервованого зеленого горошку
- 3 філе слабосоленого оселедця
- 1 червона цибулина
- 1 буряк
- петрушка
- Сік лимона
- Чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Наріжте червону цибулину, додайте горошок і квасолю.
- Філе оселедця наріжте скибочками і додайте до овочів.
- Листочки з гілочок петрушки і дрібно наріжте. Додайте в салат.
- Перемішайте, заправте лимонним соком і чорним перцем.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати "оселедець під шубою". Ми також ділилися оригінальним рецептом салату Олів'є від Юлії Висоцької.
Дивіться відео, в чому полягає секрет салату Олів'є:
Читайте також: