Коктейль з шампанського, журавлинного соку і апельсинового лікеру – відмінний вибір для святкування Нового року та Різдва.
Дивіться відео, як легко відкрити шампанське:
"Це, мабуть, самий смачний і універсальний напій для коктейльних вечірок: він надзвичайно освіжаючий і дуже простий у приготуванні", – говорить Найджела Лоусон, британська ведуча, ресторанний критик і автор кулінарних книг.
Інгредієнти розраховані на 8-9 порцій коктейлю.
Журавлинний коктейль "Пуансетія"
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 165 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 пляшка просекко (або іншого ігристого сухого вина, охолодженого)
- 125 мл куантро (охолодженого)
- 500 мл журавлинного соку (охолодженого)
Спосіб приготування:
- З'єднайте ігристе вино з лікером і журавлинним соком у великому глечику. Перемішайте.
- Розлийте напій в келихи або флют для шампанського.
У чому різниця між шампанським і просекко
Шампанське – ігристе вино, вироблене в однойменному французькому регіоні. Визначення "Шампанське" було захищено Версальським договором, але, оскільки деякі країни ніколи офіційно не підписували його, багато виробників також використовують термін "Шампанське".
Просекко – ігристе вино, випущене в Італії, в основному в регіоні Венето.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати коктейль "Маргарита" з журавлиною . "Сьогодні" також ділилися рецептом журавлинної сангрії .