
Салат з курки і ананасів – проста, але в той же час дуже смачна і ніжна страва. Це справжня знахідка для святкового столу.
Дивіться відео, як зробити салат з куркою і хурмою:

Для приготування салатів використовується, як правило, грудка. Перед додаванням в блюдо її можна відварити з додаванням спецій, обсмажити або запекти на грилі. Головне – не пересушити.

Салат з курки, ананасів і перцю
Час приготування:
- 1 годину
Калорійність:
- 180 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г курячого філе
- 100 г консервованого ананаса
- 50 г сиру
- 1-2 яйця
- 1 болгарський перець
- 2 ст. л. майонезу
- Кілька гілочок петрушки
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Куряче філе і яйця відварити до готовності, остудити. Яйця очистити.
- У миску нарізати дрібним кубиками куряче філе і яйця.
- Додати кубиками нарізаний болгарський перець і ананаси.
- Додати тертий сир і майонез. Посолити за смаком.
- Перемішати і прикрасити зеленню петрушки.
Корисна порада
Вибирайте для салату консервовані ананаси шматочками, а не шайбами. Так вам не доведеться їх різати.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати піцу з куркою і ананасами . "Сьогодні" також ділилися рецептом курячих медальйонів з ананасами .