Головна Сьогодні

Рецепт смачного горіхового печива на Різдво

Готуємо домашнє печиво з волоськими горіхами в духовці

На Різдво прийнято готувати багато солодкої випічки . Це всілякі штрудели, кекси і печиво.

Дивіться відео, як приготувати вишневий пиріг:

Ми поділимося рецептом ароматного різдвяного печива з волоськими горіхами. Воно виходить дуже смачним, ніжним і розсипчастим.

Різдвяне печиво горіхове

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 553 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 150 г борошна
  • 100 г цукру
  • 100 г масла
  • Сіль
  • 1 крапля мигдального екстракту
  • Кориця
  • Ваніль
  • Імбир
  • Кардамон
  • 75 г мелених волоських горіхів
  • 1 яйце

Спосіб приготування:

  1. Борошно змішати разом з цукром, сіллю і прянощами. Додати нарізане кубиками холодне масло і розтерти руками або збити в комбайні.
  2. Додати мелені горіхи, яйце і замісити тісто. Поставити його в холодильник мінімум на півгодини. Розкачати на присипаної борошном поверхні в пласт товщиною близько 5 мм. Вирізати за допомогою формочок печиво.
  3. Викласти на застелене пергаментом деко і випікати при 180 ºС протягом 10-15 хвилин.

Як подавати різдвяне печиво

Готове печиво остудити, прикрасити шоколадною глазур'ю і половинками волоських горіхів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сметанник з вареним згущеним молоком і шоколадним кремом.

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти