Цей ніжний кокосовий пудинг чимось схожий на італійську панакоту, але готується не з вершків, а з кокосового молока. Завдяки додаванню ванілі і мускатного горіха він виходить дуже ароматним.
Теплий кокосовий пудинг
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 120 ккал на 100 г
Складові:
- 200 мл кокосового молока
- 3 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- 1/2 ч.л. меленого мускатного горіха
- 1/4 ч.л. ванільного цукру
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. рому Малібу
- Цукор за бажанням
Спосіб приготування:
- У сотейнику змішати кокосове молоко, цукор (за бажанням), крохмаль і ванільний цукор.
- Нагрівати, помішуючи, близько 5 хвилин до загустіння.
- Зняти з вогню, вмішати мед, мускатний горіх і ром.
Як подавати десерт
Подавати теплим прохолодними вечорами, за бажанням прикрасивши ягодами і кокосовою стружкою.
Дивіться відео, як зробити сирний десерт в італійському стилі:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом манного пудингу, а також писали, як зробити рисовий пудинг з гарбузом.