Головна Сьогодні

Рецепт теплого кокосового пудингу з ваніллю і мускатним горіхом

Готуємо незвичайний і дуже смачний десерт

Цей ніжний кокосовий пудинг чимось схожий на італійську панакоту, але готується не з вершків, а з кокосового молока. Завдяки додаванню ванілі і мускатного горіха він виходить дуже ароматним.

Теплий кокосовий пудинг

Кокосовий пудинг
Кокосовий пудинг
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 10 хвилин

Калорійність:

  • 120 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 мл кокосового молока
  • 3 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1/2 ч.л. меленого мускатного горіха
  • 1/4 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ч.л. меду
  • 1 ч.л. рому Малібу
  • Цукор за бажанням

Спосіб приготування:

  1. У сотейнику змішати кокосове молоко, цукор (за бажанням), крохмаль і ванільний цукор.
  2. Нагрівати, помішуючи, близько 5 хвилин до загустіння.
  3. Зняти з вогню, вмішати мед, мускатний горіх і ром.

Як подавати десерт

Подавати теплим прохолодними вечорами, за бажанням прикрасивши ягодами і кокосовою стружкою.

Дивіться відео, як зробити сирний десерт в італійському стилі:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом манного пудингу, а також писали, як зробити рисовий пудинг з гарбузом.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти