Несолодкий пиріг – прекрасний варіант для обіду або вечері . Юлія Висоцька пропонує спекти ситний киш з індичкою, сиром і помідорами чері.
Дивіться відео, як приготувати кіш з брокколі:
Коли будете формувати основу, переконайтеся, що кут біля бортика форми по товщині виходить таким же, як і весь інший корж, інакше тісто пропечеться нерівномірно.
Кіш з індичкою і сиром
Час приготування:
- 1 година 10 хвилин
Калорійність:
- 736 ккал на порцію
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г
- Холодне вершкове масло – 140 г
- Крижана вода – 90 мл
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор – 1 ст. л.
- Оцет – 1 ст. л.
Для начинки:
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сіль за смаком
- Вершки жирні – 250 мл
- Чеддер – 200 г
- Філе індички – 450 г
- Перець – за смаком
- Помідори черрі – 10 шт.
Спосіб приготування:
- У чашу для подрібнення всипати борошно. Нарізати кубиками холодне вершкове масло, додати до борошна.
- Туди ж додати 30 мл крижаної води, сіль, цукор і оцет. Все подрібнити, в процесі поступово ввести крижану воду, що залишилася.
- Тісто викласти в форму для випікання, швидко і рівномірно розподілити, зробити бортики.
- На тісто викласти пергамент, зверху заповнити форму бобами – використовуйте 1-1,5 кг. Корж випікати при 180 ° С протягом 20 хвилин, майже до готовності.
- Розігріти сковороду з оливковою олією. Дрібно нарізати цибулю, злегка обсмажити.
- Часник подрібнити, додати в цибулю, обсмажити все до золотистого кольору.
- У мисці збити яйця з сіллю, потім влити вершки і знову збити суміш. Всипати 150 г тертого чеддеру, все перемішати.
- Попередньо приготувати філе індички – можете відварити, потушкувати або запекти. Також можна використовувати вже готову продукцію. М'ясо подрібнити, додати до яєчної суміші разом з обсмаженою цибулею і часником. Посолити, поперчити і перемішати.
- Корж вийняти з духовки, забрати боби, викласти начинку. Прикрасити пиріг нарізаними помідорами чері, зверху посипати чеддер.
- Кіш поставити в духовку на 25-30 хвилин, випікати до готовності.
Порада від Юлії Висоцької
Начинка для кіша може бути будь-яка, використовуйте все, що є у вас під рукою, наприклад сьомгу або шпинат. Замість чеддеру підійде маасдам, а також голландський і пошехонський сири.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кіша з помідорами чері і спаржею . "Сьогодні" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами .