Головна Сьогодні

Рецепт соковитих курячих рулетів з грибами на грилі

Готуємо швидку гарячу закуску з філе

Рулетики з курячого філе з смаженими грибами і цибулею виходять дуже соковитими і ніжними. Цей простий рецепт перетворить будь-який обід або вечерю в святкову трапезу.

Страву можна подавати разом з рисом, запеченою картоплею або просто з листовим салатом, скропленим оливковою олією.

Курячі рулети на грилі з грибами

Куряче філе на грилі з грибами
Куряче філе на грилі з грибами
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 193 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г курячого філе
  • 200 г грибів
  • 1-2 головки цибулі
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Нарізати філе пластинками, відбити, посолити і поперчити.
  2. Обсмажити до готовності цибулю з грибами на сковороді з додаванням невеликої кількості олії.
  3. Начинку загорнути в пластинки філе, зав'язати нитками і викласти на притискний гриль.
  4. Накрити і готувати приблизно 15 хвилин.

Як подавати курячі рулети

Дати філе трохи охолонути, зняти нитки і подавати з будь-яким гарніром на ваш смак.

Дивіться відео, як приготувати дієтичне куряче філе:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячі рулетики з чорносливом і грибним соусом. "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з індички з базиліком і горіхами.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти