Головна Сьогодні

Рецепт листкового салату на 8 Березня з лососем

Святковий салат з крабовими паличками і червоною рибою

Хочете приготувати незвичний салат на 8 Березня ? Тоді візьміть на озброєння наш рецепт. Особливість цього салату полягає в тому, що його спочатку викладають в салатник, а потім перевертають на блюдо.

До складу входять: варений рис, тертий сир, крабові палички, ріпчаста цибуля і майонез. Прикрашається салат тонкими смужками червоної риби, ікрою і зеленню.

Листковий салат на 8 Березня з лососем і крабовими паличками

Листковий салат на 8 Березня
Листковий салат на 8 Березня
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 170 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Відварений розсипчастий рис – 100 г
  • Тертий сир – 100 г
  • Терті відварені яйця – 3-4 шт.
  • Крабові палички – 100 г
  • Подрібнена ріпчаста цибуля – за бажанням
  • Майонез – за смаком
  • Червона ікра і зелень – для прикраси
  • Тонкі смужки філе червоної риби – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Візьміть невеликий салатник і застеліть його харчовою плівкою.
  2. Потім викладіть стінки смужками червоної риби так, щоб не було просвітів.
  3. Тепер викладіть шарами все інгредієнти, змащуючи шари майонезом. Послідовність довільна.
  4. Перед подачею переверніть салат на святкове блюдо. Прикрасьте червоною ікрою, гілочками кропу і подавайте.

Корисна порада

Щоб салат було легко перевернути на тарілку, залиште його в холодильник просочитися на кілька годин. Так він буде тримати форму і не розвалиться.

Дивіться відео, як зробити листковий салат з ікрою мойви:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Мімоза" з лососем . "Сьогодні" також ділилися рецептом святкового салату з кальмарів .

Всі подробиці в спецтемі Women's day: 8 Березня

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти