Шашлик зі свинини найм'якший, соковитий і ніжний. З його приготуванням впорається навіть початківець-кулінар.
Ми пропонуємо замаринувати м'ясо в суміші соєвого соусу, гірчиці і меду. Так воно вийде дуже смачним і ароматним.
Свинячий шашлик в маринаді з соєвого соусу і гірчиці
Час приготування:
- більше 3-х годин
Калорійність:
- 285 ккал на 100 г
Складові:
- Свинина – 1 кг
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Чорний перець, сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- М'ясо нарізаємо шматками розміром із сірникову коробку.
- Соєвий соус, гірчицю, мед, сіль і перець змішуємо між собою, натираємо цією сумішшю свинину.
- Прикриваємо тарілкою з чимось важким зверху, ставимо в холодильник щонайменше на 2 години, можна і на всю ніч.
- Смажимо на шампурах або на грилі.
- Подавайте свинячий шашлик разом з овочами, пітою і будь-якими соусами на ваш смак.
МОЗ закликає: відчувши перші симптоми респіраторних захворювань обов'язково зателефонуйте до сімейного лікаря. Залишайтеся вдома! Самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.
Дивіться відео, як замаринувати різні види м'яса:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачні соуси до шашлику. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зварити шурпу з баранини на багатті.