Головна Сьогодні

Осінній напій: яблучний сидр з імбиром і апельсином

Цей сидр не містить алкоголю, тому підійде як для дорослих, так і для дітей

Яблучний сидр може бути не тільки алкогольним. Ми розповімо, як зробити смачний сидр з яблучного соку з імбиром, апельсином і корицею. Він подається холодним разом з газованою водою і льодом. Такий напій чудово освіжить в спекотний літній день.

Яблучний сидр безалкогольний

Яблучний сидр безалкогольний
Яблучний сидр безалкогольний
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин + час на охолодження

Калорійність:

  • 49 ккал на 100 г

Складові:

  • Яблучний сік, бажано нефільтрований – 1 л
  • Апельсин – 1 шт.
  • Кориця – 2 палички
  • Корінь імбиру – 7-8 см
  • Газована вода – 2 л
  • Лід

Спосіб приготування:

  1. Налийте яблучний сік в каструльку, додайте порізаний на скибочки апельсин, палички кориці і почищений і порізаний на шматочки корінь імбиру.
  2. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 30 хвилин.
  3. Зніміть з вогню і повністю остудіть.
  4. Процідіть сидр через сито і розлийте по келихах.

Як подавати напій

Попередньо за бажанням додайте в келихи по жмені льоду і наповніть їх на чверть газованою водою.

Дивіться відео, як приготувати яблучний сидр в домашніх умовах:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати кекси з яблучним сидром, а також ділилися рецептом яблучного квасу з м'ятою.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти