Великий піст розпочався 19 лютого і триватиме до 7 квітня. Якщо ви хочете урізноманітнити своє пісне меню, приготуйте хумус з черемшею. Ця весняна зелень додасть закусці легкий часниковий аромат.
Пісний хумус з черемшею
Інгредієнти:
- 1 склянка квасолі крохмалистих сортів
- 1 пучок черемші
- 1/2 склянки нуту
- 2 ст. л. кунжуту
- 1 ч. л. кумина
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2-3 ст. л. лимонного соку
- сіль
- заатар (сирійська материнка)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Квасолю замочити на ніч. Залити свіжою холодною водою і відварити до готовності. Остудити, подрібнити за допомогою блендера або м'ясорубки.
- Кунжут злегка обсмажити.
- Черемшу, кунжут, оливкову олію, лимонний сік і сіль скласти до блендера і подрібнити.
- Додати квасолеве пюре, кумин і ще раз пробити блендером до пишності.
- Готовий хумус перекласти в миску і полити оливковою олією. Посипати відварною нутом і заатаром.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати весняний суп з картоплі і черемші. Ми також ділилися найкращими рецептами приготування хумуса. Крім цього, ми розповідали, як приготувати суп з редису.
Дивіться відео, як приготувати пісні булочки з розмарином: