Смузі-боул практично нічим не відрізняється від звичайного смузі, крім подачі. Цей сніданок багатий на вітамін С і містить мало калорій. Він наповнить вас енергією на весь день.
Приготування займає менше п'яти хвилин, що дозволить вам витратити додатковий час на декор страви. Ми радимо прикрасити смузі-боул свіжими ягодами, мюслі і гарбузовим насінням, але ви можете вибирати топінги на свій смак.
Смузі-боул з ягодами і бананом
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 265 ккал на порцію
Інгредієнти:
Для основи:
- 1 чашка мигдалевого молока
- 1/2 замороженого банана
- 1 чашка замороженого ягідного міксу
- 1 столова ложка знежиреного грецького йогурту (за бажанням)
Для начинки:
- 1/3 чашки чорниці
- 1/4 чашки малини
- 2 столові ложки мюслі
- 1 чайна ложка гарбузового насіння
- 1/4 чашки ожини
Спосіб приготування:
- Збийте в блендері мигдальне молоко, заморожений банан, заморожені ягоди і знежирений грецький йогурт до отримання однорідної маси.
- Вилийте смузі в маленьку миску і прикрасьте ягодами, мюслі і насінням.
- Подавайте смузі-боул відразу після приготування.
На замітку
Цей рецепт можна зробити безлактозним, виключивши знежирений грецький йогурт.
Дивіться відео, як зробити фруктові смузі:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати зелений смузі-боул. Ми також розповідали, як приготувати смузі для схуднення зі сметаною і фруктами.