Головна Сьогодні

Рецепт корисного весняного салату з редиски з капустою і горіхами

Смачний і легкий салат з редиски

У червонокачанній капусті набагато більше вітаміну С і каротину, ніж в білокачанній. Тому салат із червонокачанної капусти такий корисний, а смачним і пікантним його допоможе зробити додавання редису, зелені і горіхів.

Такий салат можна готувати під час Великого посту, який в 2020 році пройде з 2 березня по 18 квітня, адже він не містить продуктів тваринного походження.

Салат з червонокачанної капусти з редискою

Салат з капусти і редиса
Салат з капусти і редиса
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 58 ккал на 100 г

Складові:

  • 1/2 качана червоної капусти
  • 10 шт. редису
  • Жменя волоських горіхів
  • Кілька гілочок зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля)

Для заправки:

  • Оливкова олія
  • Лимонний сік
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Капусту помити і тонко нашаткувати. Пом'яти руками, щоб вона стала м'якше.
  2. Редис помити і нарізати тонкими півкільцями.
  3. Четвертинки волоського горіха за бажанням обсмажити на сухій сковороді.
  4. Зелень помити і дрібно нарізати.
  5. Заправити оливковою олією за смаком, скропити лимонним соком, посолити і поперчити.

На замітку

Щоб прибрати нітрати з редису, замочіть його на півгодини в холодній воді.

Дивіться відео, як вибрати молоду капусту:

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску . Ми також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню .

Всі подробиці в спецтемі Великий піст 2020: календар харчування та рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти