I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт на Новий рік: пиріг-ялинка з помідорами і сиром

Новорічна ялинка з булочок – апетитна і красива святкова закуска

Апетитна "ялинка" з булочок з соусом песто , сиром і помідорами прикрасить будь-який новорічний стіл. Вона просто готується, виходить смачною і відмінно виглядає.

Дивіться відео, як приготувати "ялинку" з сиру і маслин:

Реклама

Читайте також:

Реклама

"Ялинка" з сиром і соусом песто

/ Фото: Pinterest

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 314 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для тесту:

  • Молоко – 1/2 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Дріжджі сухі – близько 4-5 г
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Борошно – 250-300 г
  • Вершкове масло – 60-80 г

Для начинки:

  • Моцарелла в кульках міні – 18 шт.
  • Соус песто

Для прикрас:

  • Помідори чері
  • Пармезан

Спосіб приготування:

  1. Приготувати тісто: в тепле молоко додати дріжджі, цукор, 1 ст.л. борошна і залишити на 15 хвилин. У мисці змішати борошно, розтоплене вершкове масло, яйце, додати сіль і молочну суміш з дріжджами. Замісити тісто. Воно має бути м'яким, але не сильно липнути до рук. Додайте більше борошна при необхідності, але не переборщіть, щоб тісто не вийшло занадто круте. Накрийте рушником і залиште в теплому місці на 2 години.
  2. Потім скачати з тіста ковбаску і розрізати її на 18 невеликих шматочків. Кожен шматочок розкачати в корж, покласти в центр кульку моцарелли, зліпити краю, щоб вийшов кульку.
  3. На деко, застеленій папером для випікання викласти кульки з моцарелою у вигляді ялинки. Змастити збитим яйцем і відправити в розігріту до 180 °С духовку на 20 хвилин.
  4. Одержаний пиріг змастити соусом песто, прикрасити помідорами чері, посипати сиром і подавати в теплому вигляді.

Як зробити домашній песто

Подрібнити в блендері 3 зубчики часнику, 4 ст.л. кедрових горішків, пучок свіжого зеленого базиліка і 50 г сиру пармезан. Збиваючи масу віночком, тонкою цівкою влити 50 мл оливкової олії. Соус готовий.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати паштет з форелі і курячого філе . "Сьогодні" також ділилися рецептом парфе з курячої печінки від Юлії Висоцької .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти