Коктейль "Зимовий поцілунок" готується з рожевого шампанського, горілки, замороженої малини і сиропу гренадин. Вам потрібно буде подрібнити в блендері ягоди з горілкою і гранатовим сиропом, після чого перекласти цю суміш в келих і залити шампанським.
Дивіться відео, як приготувати домашній шоколадний лікер:
Інгредієнти розраховані на одну порцію. Всі складові бажано заздалегідь охолодити.
Коктейль "Зимовий поцілунок"
Час приготування:
- 10 хвилин
Інгредієнти:
- 2-3 ст. л. замороженої малини (або будь-яких інших заморожених ягід)
- 30 мл горілки
- 20 мл гренадіна
- 80-100 мл рожевого шампанського (або будь-якого іншого ігристого вина)
Спосіб приготування:
- Ягоди, не розморожуючи, подрібнити блендером, додати горілку, гренадин.
- Додати ягідне пюре в келих, влити шампанське, акуратно перемішати.
- За бажанням додати кілька кубиків льоду. Прикрасити готовий напій малиною.
Чим замінити гренадін в рецепті
Гренадін можна замінити будь-яким іншим червоним сиропом – вишневим, черносмородиновим, полуничним, малиновим.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати коктейль "Маргарита" з журавлиною . "Сьогодні" також ділилися рецептом журавлинної сангрії .