Головна Сьогодні

Рецепт на 8 Березня: риба у вершково-імбирному соусі від Григорія Германа

Як запевняє ведучий, відтворити його рецепт дуже легко

Кулінарний експерт і ведучий шоу "Ранок з Україною" Григорій Герман знає, чим здивувати другу половинку – смачною їжею. Ну а якщо ви поки думаєте над тим, що подарувати коханій, мамі та подрузі, в нашому календарі березневих подарунків знайдете стильні та модні подарунки. Ще можна подарувати чудову страву – рибу у вершково-імбирному соусі. Григорій Герман запевняє, що відтворити цей рецепт просто.

Риба в вершково-імбирному соусі

Що потрібно:

  1. Філе риби – 2 шт.;
  2. Вершки – 200 мл;
  3. Імбир – 1 шт.;
  4. Лимон – 1 шт.;
  5. Мед – 1 ч. л.;
  6. Часник – 1 зуб.;
  7. Спаржева квасоля – 300 г;
  8. Цукор – 1 ч. л.;
  9. Соєвий соус – 2 ст. л.;
  10. Горіхи – 2 ст. л.;
  11. Твердий сир – 100 г.

Спосіб приготування

  1. Зняти цедру з половини лимона, подрібнити імбир, змішати з вершками і куркумою. Рибу викласти на деко, поперчити і залити вершковим соусом. Зверху присипати тертим сиром. Запікати в духовці, розігрітій до 200 градусів, 10 хвилин.
  2. На сковороді розігріти олію. Подрібнити часник, натерти імбир і обсмажити. Додати в ароматну олію горіхи, соєвий соус, мед і лимонний сік. Перемішати і засипати спаржеву квасолю. Ретельно перемішати і довести до готовності. Наприкінці додати трохи перцю і перемішати.
  3. Подавати рибу зі спаржею, прикрасивши помідорами чері або часточками лимона.

Тут дізнаєтеся, як приготувати романтичну вечерю на 8 Березня.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти