Головна Сьогодні

Рецепт лінивих вареників з сиру з зеленню

Щоб зробити страву ароматнішою, додайте в тісто зубчик подрібненого часнику

Ліниві вареники з зеленню – прекрасне рішення для літнього сніданку. Ви можете приготувати їх заздалегідь і заморозити, а вранці відварити в підсоленій воді.

Основа лінивих вареників – сир. Бажано вибирати жирний, тоді вони будуть м'якшими і приємнішими на смак.

Ліниві вареники з зеленню

Ліниві вареники з зеленню
Ліниві вареники з зеленню
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 114 ккал на 100 г

Складові:

  • 400 г сиру
  • 1 яйце
  • 4 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. манної крупи
  • Кілька гілочок базиліка
  • Кілька гілочок петрушки або кропу
  • Кілька стебел зеленої цибулі
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Сир змішати з яйцем. Додати борошно і манну крупу, перемішати.
  2. Потім всипати дрібно нарізані трави, посолити. Добре перемішати.
  3. Зібрати тісто в кулю, загорнути в плівку і поставити на 30 хвилин у холодильник. Потім розділити на невеликі шматочки.
  4. Відварити в підсоленій воді (ліниві вареники мають спливти), воду злити.
  5. Подавати ліниві вареники з вершковим маслом і сметаною. За бажанням страву можна посипати тертим сиром.

Корисна порада

Яйце можна замінити насінням чіа. Для цього столову ложку насіння потрібно залити 4 ст.л. води і дати трохи постояти, поки суміш не стане желеподібною, а потім додати в тісто.

Дивіться відео, як вирощувати зелень вдома:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити вареники на кефірі з сирною начинкою. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептами тіста і начинок для несолодких вареників.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти