Головна Сьогодні

Рецепт легкого весняного салату з редискою і зеленим горошком

Готуємо незвичний салат з редискою

Для цього апетитного весняного салату потрібні найпростіші інгредієнти: варені яйця, редис, зелений горошок, яблуко і цибуля. Заправляється він сумішшю майонезу, зернистої гірчиці та хрону.

Щоб підвищити хрусткі властивості редиски, потримайте її кілька годин у воді з кубиками льоду. Заодно позбудетеся надлишку нітратів, якими "грішать" ранні парникові овочі.

Яєчний салат з редискою і зеленим горошком

Яєчний салат з редисом
Яєчний салат з редисом
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 56 ккал на 100 г

Складові:

  • 6 зварених круто яєць
  • 1 банка консервованого горошку
  • 1 маленька червона цибулина
  • Жменя редиски
  • 1 кисле яблуко
  • 1 столова ложка майонезу
  • 1 чайна ложка французької гірчиці
  • 1/2 чайної ложки тертого хрону
  • Сіль, перець

Дивіться відео, як смачно приготувати редиску:

Спосіб приготування:

  1. Яйця наріжте кубиками, редиску – тонкими півкільцями.
  2. Очищену цибулю і яблука наріжте невеликими кубиками.
  3. Злийте рідину з банки з горошком.
  4. Змішайте всі інгредієнти з майонезом, гірчицею і хріном.
  5. Приправте салат сіллю і перцем за смаком.

На замітку

Перед подачею ви можете посипати салат подрібненою зеленню – петрушкою, кропом або зеленою цибулею.

Нагадаємо, раніше ми писали, як вибрати стиглу і соковиту редиску. "Сьогодні" також ділилися рецептом сирної закуски з редискою і зеленню .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти