Смажити відбивні можна і просто так, лише поперчивши, і в льєзоні (тобто зануривши в борошно і в збите яйце з сіллю) або клярі, змішавши рівні частини молока, яєць та борошна і посоливши. Якщо ви готуєте відбивну без нічого, то соліть обов'язково вкінці крупною сіллю, інакше м'ясо буде сухе.
Ми пропонуємо рецепт незвичайних курячих відбивних з пряним маринадом і паніруванням у солодких кукурудзяних пластівцях. Ця страва обов'язково сподобається любителям незвичайних поєднань.
Курячі відбивні в паніровці з кукурудзяних пластівців
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 322 ккал на 100 г
Інгредієнти:
Для відбивних:
- 2 курячі філе
- 70 г дижонської гірчиці
- 1 зубчик часнику
- Щіпка меленої кориці
- 1 яйце
- 75 г кукурудзяних пластівців
- 2 ст. л. соняшникової олії
Для подачі:
- Помідори чері або редис
- Листя салату
Дивіться відео, як зробити курячі стрипси:
Спосіб приготування:
- Розріжте куряче філе уздовж і трохи відбийте м'ясо.
- У миску додайте гірчицю, подрібнений часник, яйце і корицю. Збийте маринад до однорідної консистенції.
- Подрібніть у блендері кукурудзяні пластівці в не дуже дрібну крихту.
- Занурте шматки філе в маринад. Обваляйте курятину, змочену маринадом, у кукурудзяних пластівцях. Дайте постояти 5-10 хвилин.
- Розігрійте сковороду з олією і обсмажте м'ясо з обох боків до готовності.
Як подавати курячі відбивні
Подавайте хрусткі курячі відбивні з помідорами чері та листям салату.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніші млинці з куркою і грибами.