Головна Сьогодні

Рецепт джему з хурми з шоколадом

Готуємо незвичне варення з хурми

Хурму можна їсти свіжою, додавати в салати, напої та випічку. Але мало хто знає, що з цього фрукта можна приготувати смачний джем.

Дивіться відео, як вибрати хурму:

Щоб зробити таке зимове варення цікавішим, ми радимо додати гіркий шоколад і м'якоть маракуї.

Джем з хурми з шоколадом

Час приготування:

  • 45 хвилин

Інгредієнти:

  • 600 мл пюре з солодкої хурми
  • 200 г цукру
  • 100 мл м'якоті маракуї
  • 100 г гіркого шоколаду

Спосіб приготування:

  1. У пюре з хурми додати цукор і м'якоть маракуї, перемішати, довести до кипіння.
  2. Зменшити вогонь, варити 20 хвилин на маленькому вогні, весь час помішуючи.
  3. Додати розтоплений шоколад, перемішати, зняти з вогню, розлити по банках.

Корисні поради

  • Щоб зробити пюре, хурму потрібно очистити від шкірки і кісточок і подрібнити в блендері;
  • Замість маракуї можна взяти сік лимона;
  • У холодильнику джем стає дуже густим – врахуйте цей момент;
  • Джем можна подавати разом з млинцями, оладками або тостами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісні салати з хурми . "Сьогодні" також ділилися рецептами сніданків з хурми .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Популярні статті

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти