Готуємо ситну і смачну запіканку з курячого філе і броколі з яєчно-сирною заливкою. Замість броколі ви можете використати кольорову капусту, а курку замінити шматочками тріски.
Запіканка з броколі і курки
Інгредієнти:
- 300 г суцвіть броколі
- 150 г курячого філе
- 150 г твердого сиру
- 4 яйця
- 100 мл вершків або молока
- пучок зелені
- сіль, спеції за смаком
Рецепт приготування:
1. Розігріти духовку до 190 градусів.
2. Відварити броколі в киплячій воді протягом 3-5 хвилин. Відкинути на друшляк і промити холодною водою.
3. На тертці натерти сир, нарізати курку невеликими шматочками, зелень подрібнити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. До форми для запікання викласти шарами броколі, курку, тертий сир і зелень.
5. Збити яйця з вершками, сіллю і меленим чорним перцем. Залити цією сумішшю всі інгредієнти.
6. Запікати протягом 35-45 хвилин до утворення золотистої скоринки. Перед подачею готову страву трохи остудити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом форелі в вершковому соусі зі спаржею. Ми також писали, як приготувати м'ясний рулет з болгарським перцем і сиром.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: