Ви можете взяти для приготування цієї страви яловичий або змішаний фарш. А якщо хочете зробити рецепт більш дієтичним, приготуйте фарш з філе курки або індички.
Рулет з фаршу з начинкою
Складові:
- 500 г м'ясного фаршу
- 1 черства біла булочка
- 1 цибулина
- 75 мл молока
- 2 зубчики часнику
- 50 г вершкового масла
- 100 г фети
- 3 яйця
- 1 варена морква
- кілька стебел зеленої цибулі
- 1 ст.л. гірчиці
- сіль перець
Рецепт приготування:
- Для начинки відварити 2 яйця, остудити, почистити і дрібно порубати. Моркву і бринзу нарізати кубиками, зелену цибулю подрібнити. Перемішати всі ці інгредієнти.
- Нарізану булку замочити в молоці і віджати. Додати фарш, нарізані цибулю і часник, сире яйце, гірчицю, сіль і мелений перець.
- Викласти м'ясний фарш на лист фольги або пергаментного паперу, розрівняти. Зверху розподілити начинку і згорнути все в рулет.
- Викласти в форму, зверху розподілити маленькі шматочки вершкового масла.
- Запікати в розігрітій до 180°С духовці близько 45 хвилин. Перед подачею трохи остудити і розрізати на порційні шматки.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:
Читайте також: