Паста з м'ясним соусом готується за лічені хвилини. Кориця і каєнський перець роблять цю страву пряною і зігріваючою.
Паста з м'ясним соусом від Марти Стюарт
Інгредієнти:

- сіль, мелений перець
- рігатоні або інша середня паста – 340 г
- фарш з яловичини або баранини – 450 г
- дрібно нарізана цибуля – 1 шт.
- подрібнений часник – 2 зубчики
- томатна паста – 1/2 склянки
- мелена кориця – 1/2 ч.л.
- каєнський перець – 1/8 ч.л.
- червоний винний оцет – 1 ст.л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити пасту до стану аль денте; процідіть і поверніть в каструлю.
- Поки варяться макарони, обсмажте фарш у великій сковороді, розбиваючи грудочки лопаткою. Це триватиме близько 5 хвилин.
- Додайте цибулю і часник; приправте сіллю і перцем. Готуйте, помішуючи, близько 5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою.
- Додайте томатну пасту, корицю і каєнський перець, готуйте 2 хвилини.
- Додайте 1 1/2 склянки води, доведіть до кипіння і варіть, поки суміш не загусне, близько 10 хвилин.
- Влийте оцет, знову приправте сіллю і перцем.
- Додайте соус в каструлю з пастою і перемішайте. Подавайте, за бажанням посипавши тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом фаршированої картоплі з беконом. Ми також розповідали, як приготувати пастуший пиріг з м'ясом і квасолею.
Дивіться відео, як приготувати піцу на хлібі за 5 хвилин: