З домашньою локшиною курячий суп виходить особливо смачним. Він наповнить ваш будинок ароматами тепла і затишку.
Курячий суп з локшиною
Інгредієнти:
Для супу:
- 2 курячих філе
- 1 морква
- 1 стебло цибулі-порею
- 1,5 л курячого бульйону
- сіль, перець
- зелень
Для локшини:
- 1 яйце
- 100-150 г борошна
- сіль
- 20 мл води
Рецепт приготування:
1. Для локшини розбийте яйце в миску. Додайте воду і сіль, перемішайте вилкою. Додайте борошно і замісіть дуже круте тісто. Розкачайте його в тонкий пласт і залиште на 20-30 хвилин на столі. Потім гострим ножем розріжте на тонкі смужки.
2. Куряче філе помити і нарізати шматочками 2-3 см, моркву – кубиками або соломкою, цибулю-порей – кільцями.
3. Доведіть до кипіння заздалегідь приготовлений курячий бульйон. Всипте філе і овочі*, готуйте на середньому вогні близько 10 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Додайте локшину і варіть ще 10-12 хвилин. Готовий суп приправте сіллю і меленим перцем.
5. Посипте курячий суп подрібненою зеленню перед подачею.
* Для додаткового аромату курку і овочі можна попередньо обсмажити на олії.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати дієтичне куряче філе за Дюканом із зеленню, лимоном і часником. Ми також ділилися рецептом низькокалорійного гарбузового пирога, придатного для пісного і веганського харчування.
Дивіться відео, як приготувати смажене куряче філе за рецептом Григорія Германа:
Читайте також: