Основні інгредієнти яєчного салату – варені яйця, майонез і зелена цибуля. З ним виходять дуже смачні сендвічі. Крім цього, салат з яєць – відмінний спосіб використовувати крашанки, що залишилися після Пасхи.
Яєчний салат з гірчичною заправкою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 205 ккал на 100 г
Складові:
- 8 яєць
- 1/2 склянки майонезу
- 1 чайна ложка гірчиці
- 1/4 склянки нарізаної зеленої цибулі
- Сіль, мелений чорний перець
- 1/4 чайної ложки меленої паприки
Спосіб приготування:
- Помістіть яйця в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть воду до кипіння і зніміть з плити. Накрийте каструлю кришкою і залиште яйця в гарячій воді на 10-12 хвилин.
- Дістаньте з гарячої води, охолодіть, почистіть і наріжте кубиками.
- Помістіть подрібнені яйця в миску і додайте майонез, гірчицю і зелену цибулю.
- Приправте сіллю, меленим перцем і паприкою. Перемішайте і подавайте разом з хлібом або крекерами.
Корисна порада
Ви можете додати в салат подрібнені корнішони або оливки для пікантнішого смаку.
Дивіться відео, як вибрати курячі яйця:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салатом з яєць і авокадо від Кортні Кардашьян. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати смачний салат з яєчним млинцями.
Читайте також: