Основні інгредієнти тараторять – йогурт (кисле молоко), свіжі огірки, кріп, волоські горіхи, часник, оливкова олія і сіль. Іноді частину йогурту замінюють водою або додають до тарілки лід.
Таратор
Інгредієнти:
- 250 г натурального йогурту
- 50 мл оливкової олії
- 2 невеликих огірка
- 2 зубчики молодого часнику
- кілька гілочок кропу
- 1 ст.л. волоських горіхів
- сіль, перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Подрібнити в ступці горіхи і часник.
- Огірки за бажанням почистити, нарізати кубиками або тонкими смужками.
- Кріп помити і дрібно порубати.
- До йогурту додати оливкову олію і збити віночком.
- У тарілку викласти огірки, горіхи, часник і зелень. Залити йогуртом, приправити за смаком.
- Подавати суп холодним.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом холодного супу гаспачо з буряка. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати найсмачнішу окрошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати смачні весняні супи з щавлю.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп із зеленню: