Куряче філе, молодий кабачок, авокадо, рукола і груша – незвичайне, але дуже вдале поєднання. Щоб зробити салат більш ситним, додайте жменю підсмажених горіхів.
Теплий салат з куркою і кабачками
Інгредієнти на 1 порцію:
- Куряче філе – 1/2 шт
- Стигла груша – 1/2 шт.
- Авокадо – 1/4 шт.
- Молодий кабачок – 1/4 шт.
- Рукола – невеликий пучок
- Сіль, мелений перець – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Половинку курячого філе розрізати уздовж (на дві смужки) і обсмажити на сковороді гриль, близько 4-5 хвилин з кожного боку.
- Чверть молодого кабачка нарізати тонкими часточками і обсмажити з двох сторін на сковороді гриль до готовності.
- Авокадо і грушу очистити від шкірки, нарізати тонкими часточками.
- На подушку з руколи викласти авокадо, грушу і кабачок. Куряче філе розрізати на шматочки, викласти на овочі.
- Подавати салат теплим. Він відмінно поєднується з різотто і дуже смачний сам по собі.
Порада: заправити салат можна домашнім соусом вінегрет або додати трохи оливкової олії і кілька крапель бальзамічного оцту.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, у скільки обійдеться пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.
Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" з куркою гриль:
Читайте також: