Головна Сьогодні

Рецепт для пікніка: теплий салат з курячого філе і овочів

Ситний, смачний і не дуже калорійний салат

Куряче філе, молодий кабачок, авокадо, рукола і груша – незвичайне, але дуже вдале поєднання. Щоб зробити салат більш ситним, додайте жменю підсмажених горіхів.

Теплий салат з куркою і кабачками

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Куряче філе – 1/2 шт
  • Стигла груша – 1/2 шт.
  • Авокадо – 1/4 шт.
  • Молодий кабачок – 1/4 шт.
  • Рукола – невеликий пучок
  • Сіль, мелений перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Половинку курячого філе розрізати уздовж (на дві смужки) і обсмажити на сковороді гриль, близько 4-5 хвилин з кожного боку.
  2. Чверть молодого кабачка нарізати тонкими часточками і обсмажити з двох сторін на сковороді гриль до готовності.
  3. Авокадо і грушу очистити від шкірки, нарізати тонкими часточками.
  4. На подушку з руколи викласти авокадо, грушу і кабачок. Куряче філе розрізати на шматочки, викласти на овочі.
  5. Подавати салат теплим. Він відмінно поєднується з різотто і дуже смачний сам по собі.

Порада: заправити салат можна домашнім соусом вінегрет або додати трохи оливкової олії і кілька крапель бальзамічного оцту.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, у скільки обійдеться пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.

Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" з куркою гриль:

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти для пікніків

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти