Головна Сьогодні

Рецепт швидкої вечері: макарони по-флотськи з томатною пастою

Простий рецепт смачних макаронів по-флотськи з фаршем і томатною пастою

Рецепт макаронів по-флотськи з'явився приблизно в 50-х роках минулого століття, і з тих пір цю страву готують майже в кожній родині. Найчастіше яловичину відварюють, потім пропускають через м'ясорубку і обсмажують на сковороді разом з цибулею, а потім змішують з макаронами. Але є й інший варіант – з томатною пастою, більше схожий на італійський соус болоньєзе

Макарони по-флотськи з томатною пастою

Складові:

  • 300 г макаронів
  • 600 г яловичого фаршу
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • 0.5 склянки гарячої води

Рецепт приготування:

  1. Відварити макарони в підсоленій воді.
  2. Цибулю почистити і дрібно нарізати, очищений часник розчавити.
  3. У сковороді розігріти олію і обсмажити овочі до м'якості, близько 5 хвилин. Додати яловичий фарш і готувати його 10-12 хвилин, весь час розбиваючи грудочки лопаткою.
  4. Додати томатну пасту, розведену у воді, посолити і поперчити за смаком, тушкувати ще 5-7 хвилин.
  5. В кінці покласти відварені макарони і готувати все разом впродовж 5 хвилин.
  6. Перед подачею на стіл макарони по-флотськи можна посипати тертим сиром і свіжою зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати макарони з сиром за рецептом моделі Кріссі Тейге, а також ділилися рецептом спагетті карбонара від Гвінет Пелтроу.

Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти