Стрітстайл в Нью-Йорку

Модні сумки осені 2021

Корисні сніданки

Стиль Кейт Міддлтон

Тести

Найдорожче

Поркета – рецепт італійського свинячого рулету, без якого не відбувається жодне свято

Для поркети потрібна хороша свиняча очеревина і спеції, обов'язкові серед яких фенхель і розмарин. Що більше промаринувати м'ясо в спеціях, то ароматніше буде поркета. Подають її як у гарячому, так і охолодженому вигляді
Рецепт італійського м'ясного рулету поркети
Рецепт італійського м'ясного рулету поркети / Фото: instagram.com/adgins/

Багато хто вважає, що з поркетою – найсвятковішою м'ясною стравою Італії – можуть впоратися тільки професіонали. Це не зовсім так. Якщо ви вмієте вибирати хороше м'ясо, то ви вже на половині шляху до соковитої поркети. Дізнаємося всі тонкощі її приготування і запишемо рецепт, який можна практикувати на свята. У цьому матеріалі дізнаєтеся, як зібратися на пікнік за вигідними цінами.

Що потрібно знати перед тим, як братися за поркету

Для рулету потрібно брати свинячу очеревину, тому що є і сало, і м'ясо. Обов'язкові приправи, без яких поркета не буде поркетою – це розмарин і фенхель.

Реклама

Поркета буде смачніше, якщо після формування рулету вона побуде в холодильнику кілька годин. Це дозволить м'ясу насититися ароматом спецій.

Читайте також:

Поркета – рецепт

Поркета – рецепт
Поркета – рецепт / Фото: instagram.com/mrs_queencook/

Реклама

Інгредієнти

  • Свиняча очеревинаа -1,5 кг
  • Шавлія – 2 ст. л.
  • Розмарин – 2 ст. л.
  • Фенхель – 2 ст. л.
  • Апельсинова цедра – 3 ст. л.
  • Часник – 6 зуб.
  • Насіння кропу – 2 ст. л.
  • Оливкова олія, сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування

  1. Промити м'ясо, зробити один глибокий надріз на відстані в кілька сантиметрів від краю, зробити глибокий надріз паралельно столу. Зробити косі надрізи там, де товстіший пласт. Це потрібно для того, щоб м'ясо краще промаринувалося.
  2. Змастити підготовлене м'ясо оливковою олією. Обов'язково посолити його.
  3. Посипати перцем, насінням кропу, подрібненим розмарином, а також шавлією. Подрібнити часник. Посипати їм м'ясо і цедрою апельсина.
  4. Акуратно згорнути щільний рулет. Посипати сіллю і залишилися спеціями рулет.
  5. Перев'язати мотузкою і відправити в холодильник на 3-4 години. Ідеально – на ніч.
  6. Духовку розігріти до 230 градусів, змастити форму оливковою олією. Запікати 20 хвилин.
  7. Зменшити температуру в духовці до 120 градусів і запікати ще 60 хвилин. Накрити рулет фольгою і готувати ще 10 хвилин.
  8. Подавати поркету можна як гарячою, так і охолодженої.

З відео дізнаєтеся, як приготувати ніжний сир халумі на мангалі.

Реклама

Чим ситно і красиво нагодувати чоловіка – читайте тут.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
MUST HAVE
Beauty-покупки вересня
Придбати
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Вибрати професійного косметолога
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як підготуватися до подорожі на авто
Хакнути
Сольник зірки
TVORCHI
17 вересня / 19:00
5 головних концертів вересня
Собаки у стильних кампейнах - Jacquemus Fall 2021. Як вам?
Осінь у великому місті
Головні івенти вересня
Спланувати дозвілля
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
13 - 19 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Похід до басейну за 10 тис. гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Скільки коштує подорож у Лондон
Дізнатися
Чек-лист вересня
10 речей, які треба встигнути зробити
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти