Помідори по-корейськи – відмінна літня закуска. Вона готується з помідорів, перцю, часнику і зелені. Іноді в неї додають терту моркву.
Помідори маринують близько 6-8 годин. Але щоб вони повністю ввібрали в себе весь букет аромату і смаку заправки, слід відправити їх в холодильник на ніч.
Помідори по-корейськи
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 74 ккал на 100 г
Складові:
- 2 кг помідорів
- 4 болгарських перці
- 2 головки часнику
- 2 червоних гострих перці
- 1 пучок зелені
Для заправки:
- 100 г оцту
- 100 мл рослинної олії
- 100 г цукру
- 2 ст.л. солі
- 2 ст.л. готової гірчиці
Дивіться відео, як вирощують помідори в Україні:
Спосіб приготування:
- Для заправки перець, часник, гострий перець перекрутити на м'ясорубці або подрібнити в блендері.
- Додати сіль, цукор, гірчицю, оцет і рослинну олію, дрібно нарізану зелень. Перемішати.
- Помідори розрізати навпіл.
- У підходящий посуд скласти помідори, на них викласти заправку.
- Щільно закрити посуд кришкою, струснути, перевернути кришкою вниз і прибрати в холодильник.
- На наступний день перевернути кришкою вгору, тримати в холодильнику.
Корисна порада
Помідори для закуски потрібно вибирати стиглі і солодкі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лечо на зиму. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом в'ялених помідорів по-італійськи.