I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Пиріг з персиками і маскарпоне – як приготувати, щоб він точно пропікся

Щоб ця випічка була вдалою, беріть міцні персики – вони будуть тримати форму при випіканні. Шкірку фрукта краще не чистити, вона додасть краси пирогу. Якщо начинка вийшла рідкою, додайте трохи крохмалю
Як приготувати найсмачніший пиріг з персиками
Як приготувати найсмачніший пиріг з персиками

Уже від цих трьох слів – пиріг з персиками – стає добре любителям подібної випічки. Дріжджове, пісочне або листкове тісто – ви вибираєте самі, а от приготувати правильну начинку з персиків потрібно вміти. Ми ж не хочемо, щоб випічка була сирою. Нижче дізнаємося всі вимоги до ідеального пирога з персиками і нескладний рецепт з маскарпоне. У яку ще їжу можна додавати персики, читайте тут. А в цьому матеріалі знайдете зріз цін у магазинах на продукти для пікніка.

Що треба знати перед тим, як братися за пиріг з персиками

Для ефектності пирога не знімайте шкірку з персиків, якщо ви все-таки вирішили позбутися шкірки, то персик потрібно надрізати в декількох місцях, опустити в киплячу воду і потримати 20 секунд. Тепер перекладіть фрукти в крижану воду і знімайте шкірку.

Реклама

Якщо для випічки потрібно пюре з персиків, то поріжте фрукти, посипте цукром і збризніть соком лимона. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте в мікрохвильовку на 2-4 хвилини. Сік з пюре потрібно буде злити, щоб не було зайвої рідини в тісті.

Як загусник для начинки можна використовувати крохмаль, борошно, крихту крекеру без смакових добавок, цукор. Але у жодному разі не цукрову пудру.

Щоби пиріг з листкового і пісочного тіста з персиками напевно пропікся, основу потрібно трохи запекти, до ледве золотавого кольору, а тільки потім викладати начинку.

Реклама

Читайте також:

Пиріг з персиками і маскарпоне

Пиріг з персиками і маскарпоне
Пиріг з персиками і маскарпоне

Інгредієнти

Реклама
  • 4 яйця
  • натерта цедра половини лимона
  • 200 г цукру
  • 250 г маскарпоне (сметана/вершки)
  • 280 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • 3 персики
  • цукрова пудра

Спосіб приготування

  1. Розбити 4 яйця у містку чашу. Додати натерту цедру половини лимона, перемішати з допомогою міксера.
  2. Додати цукор, маскарпоне, борошно і поступово – розпушувач. Збити до однорідного стану.
  3. Персик нарізати на шматочки, додати в тісто.
  4. Форму змастити вершковим маслом і обсипати борошном. Порізати персик на тонкі часточки і викласти на поверхні пирога, посипати цукром.
  5. Випікати за 180 градусів 45 хвилин, прикрасити цукровою пудрою.

Також можна спекти кіш з тунцем і шпинатом за рецептом Григорія Германа. Як це зробити – дізнаєтеся з відео.


Як приготувати трендове печиво-морозиво читайте тут.

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти