Gluten free

Пальто на осінь

Відпочинок в Турції

Міс Україна

Тести

Ціна - космос!

Пиріг з персиками і маскарпоне – як приготувати, щоб він точно пропікся

Щоб ця випічка була вдалою, беріть міцні персики – вони будуть тримати форму при випіканні. Шкірку фрукта краще не чистити, вона додасть краси пирогу. Якщо начинка вийшла рідкою, додайте трохи крохмалю
Як приготувати найсмачніший пиріг з персиками
Як приготувати найсмачніший пиріг з персиками / Фото: instagram.com/mamma_mia_che_buono/

Уже від цих трьох слів – пиріг з персиками – стає добре любителям подібної випічки. Дріжджове, пісочне або листкове тісто – ви вибираєте самі, а от приготувати правильну начинку з персиків потрібно вміти. Ми ж не хочемо, щоб випічка була сирою. Нижче дізнаємося всі вимоги до ідеального пирога з персиками і нескладний рецепт з маскарпоне. У яку ще їжу можна додавати персики, читайте тут. А в цьому матеріалі знайдете зріз цін у магазинах на продукти для пікніка.

Що треба знати перед тим, як братися за пиріг з персиками

Для ефектності пирога не знімайте шкірку з персиків, якщо ви все-таки вирішили позбутися шкірки, то персик потрібно надрізати в декількох місцях, опустити в киплячу воду і потримати 20 секунд. Тепер перекладіть фрукти в крижану воду і знімайте шкірку.

Реклама

Якщо для випічки потрібно пюре з персиків, то поріжте фрукти, посипте цукром і збризніть соком лимона. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте в мікрохвильовку на 2-4 хвилини. Сік з пюре потрібно буде злити, щоб не було зайвої рідини в тісті.

Як загусник для начинки можна використовувати крохмаль, борошно, крихту крекеру без смакових добавок, цукор. Але у жодному разі не цукрову пудру.

Щоби пиріг з листкового і пісочного тіста з персиками напевно пропікся, основу потрібно трохи запекти, до ледве золотавого кольору, а тільки потім викладати начинку.

Реклама

Читайте також:

Пиріг з персиками і маскарпоне

Пиріг з персиками і маскарпоне
Пиріг з персиками і маскарпоне / Фото: instagram.com/mariachristin/

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • натерта цедра половини лимона
  • 200 г цукру
  • 250 г маскарпоне (сметана/вершки)
  • 280 г борошна
  • 1 пакетик розпушувача
  • 3 персики
  • цукрова пудра
Реклама

Спосіб приготування

  1. Розбити 4 яйця у містку чашу. Додати натерту цедру половини лимона, перемішати з допомогою міксера.
  2. Додати цукор, маскарпоне, борошно і поступово – розпушувач. Збити до однорідного стану.
  3. Персик нарізати на шматочки, додати в тісто.
  4. Форму змастити вершковим маслом і обсипати борошном. Порізати персик на тонкі часточки і викласти на поверхні пирога, посипати цукром.
  5. Випікати за 180 градусів 45 хвилин, прикрасити цукровою пудрою.

Також можна спекти кіш з тунцем і шпинатом за рецептом Григорія Германа. Як це зробити – дізнаєтеся з відео.


Як приготувати трендове печиво-морозиво читайте тут.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
ТОП-5 фавориток редакції
"Міс Україна-2021"
@saraednswel
@saraednswel
@liza__miroshka
@liza__miroshka
@____rudi_____
@____rudi_____
@martareznichenko
@martareznichenko
@kris_trump
@kris_trump
1/2
MUST HAVE
Beauty-новинки по догляду за волоссям
Придбати
Just do it
Корисна порада на сьогодні
Налагодити роботу кишечника
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як приготувати домашній тірамісу
Хакнути
Біллі Айліш на обкладинці ELLE US
Естетика дому
Інтер'єрна лінійка від Louis Vuitton
1/2
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
27 вересня - 3 жовтня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як з'їздити у Будапешт недорого
Реальні ціни

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти