Головна Сьогодні

Паста з креветками у вершковому соусі: рецепт дня

Рецепт феттуччіне з креветками, вершками і часником

Паста з креветками, пармезаном, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для легкого обіду в італійському стилі.

Дивіться відео, як зробити пасту з мідіями:

Використовуйте для цього блюда свіжозаморожені тигрові креветки середнього розміру. Перекладіть необхідну кількість креветок з морозильної камери в холодильник на ніч, щоб вони відтанули.

Феттуччіне з креветками і кукурудзою

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 124 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Феттуччіне – 300 г
  • 12 тигрових креветок
  • 80 мл оливкової олії
  • 50 мл білого сухого вина
  • 200 мл вершків 20%
  • 50 г тертого пармезану
  • Кілька гілочок базиліка
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте їх в сотейнику на гарячій оливковій олії.
  2. Потім додайте креветки і готуйте, помішуючи, 3-4 хвилини. Влийте вино і повністю його випаріть.
  3. Додайте вершки. Доведіть соус до кипіння і зніміть з вогню. Приправте за смаком.
  4. Відварену пасту змішайте з гарячим соусом, викладіть на тарілки і посипте тертим пармезаном і рубаною зеленню.

Корисна порада

Ви можете додати в соус невелику баночку консервованої кукурудзи.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат "Цезар" з креветками . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати салат з помідорів чері, моцарели і руколи .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти