Головна Сьогодні

Осінній салат з хурмою, горіхами і фініками

Ви можете додати трохи фети, козячого або блакитного сиру

Якщо ви втомилися від важких салатів з майонезом, приготуйте корисний зелений салат з хурмою, горіхами, фініками і ароматною заправкою.

Салат з хурми, зелені і горіхів

Складові:

  • 1/4 склянки волоських горіхів
  • 1 столова ложка дрібно нарізаної цибулі-шалот
  • 3 столові ложки червоного винного оцту
  • сіль
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • мелений чорний перець
  • 170 г салату фризі, подрібненого руками
  • 170 г салату радіккіо, нарізаного
  • 2 хурми Фуйю, очищені, розрізані навпіл і тонко нарізані
  • 2 м'яких фініки без кісточки, дрібно нарізаних
  • жменя лляних насіннячок

Рецепт приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 °С. Викласти волоські горіхи на деко і готувати до появи аромату близько 5-8 хвилин. Дати охолонути повністю, потім нарізати.
  2. У невеликій мисці змішати цибулю-шалот, оцет і дрібку солі. Дати постояти 5 хвилин. Додати оливкову олію. Приправити сіллю і перцем за смаком.
  3. У великій мисці змішати салат фризі, радіккіо, хурму, фініки і волоські горіхи. Додати заправку і перемішати.
  4. Посипати салат лляним насінням і подавати.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому не можна їсти хурму. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом смачного кексу з хурмою і сушеною журавлиною.

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти