Осінній салат з курячого філе, груші та сиру
Вибирайте для салату стиглі груші з щільною м'якоттю
Зелений салат з курячою грудкою, карамелізованою грушею і сиром горгонзола – це дуже смачно!
Салат з курки, груші та сиру
Складові:
- 1 куряче філе
- 1 груша
- 80-100 г зеленого салату
- горгонзола – за смаком
- оливкова олія
- вершкове масло
- сіль, чорний перець
Рецепт приготування:
- Грудку необхідно заздалегідь відварити або запекти. Наприклад, в фользі в духовці.
- Грушу, очищену і нарізану маленькими шматочками, трохи карамелізуємо, обсмажуючи в сковороді з невеликою кількістю вершкового масла.
- На подушку з зеленого салату викладаємо курячу грудку, порізану невеликими шматочками. Зверху кладемо карамелізовану грушу і шматочки сиру.
- Приправляємо сіллю, чорним меленим перцем і скроплюємо оливковою олією. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами смачних страв з груш і розповідали, як приготувати осінній салат з грушею, горіхами і журавлиною.
Дивіться відео, як приготувати яблучно-грушеве вино: