Квасоля, куряче філе, часник і горіхи – ідеальне гастрономічне поєднання. Такий салат можна заправити йогуртом без добавок або оливковою олією з лимонним соком. А замість курки добре підійде відварна телятина.
М'ясний салат з квасолею та горіхами
Складові:

- 1 банка консервованої червоної квасолі
- 2 відварених курячих філе
- 120-150 г волоських горіхів
- 3-4 зубчики часнику
- сіль
- мелений перець
- сметана або майонез
- зелень
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Куряче філе, відварене в підсоленій воді зі спеціями, охолодити і розділити на волокна.
- Додати до м'яса квасолю, подрібнені горіхи, посічену зелень і пропущений через прес часник.
- Приправити салат сіллю і меленим перцем, заправити сметаною. Подавати разом з багетом або чіабаттою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися секретами приготування теплих салатів від Джеймі Олівера. Сайт "Сьогодні" також писав, як приготувати легкий салат з руколи, моцарели, яблук і горіхів.
Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова: