Пюре соковитої і солодкої груші додається прямо в тісто, надаючи млинцям цікаву фруктову нотку. Алкоголь випаровується під час випічки, тому такі млинці можуть їсти діти.
Грушеві млинці
Складові:

- 1 велика стигла груша (вагою близько 300 г)
- 3 яйця
- 350 мл молока
- 230 г борошна
- дрібно натерта цедра 1 лимона
- дрібка солі
- 3 ст.л. цукру
- 1 ст.л. рому або коньяку
- 2 ст.л. розтопленого вершкового масла
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Яйця покласти в блендер, злегка збити.
- Грушу очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими шматочками.
- Додати до яєць разом з коньяком і цукром, збити. Вилити в миску. Додати сіль, цедру і розтоплене вершкове масло, перемішати.
- Поступово всипати просіяне борошно, ретельно вимішуючи. Додати порціями молоко, добре перемішати. Залишити тісто на півгодини.
- Розігріти сковороду, за бажанням змастити її маслом. Випікати млинці з двох сторін до золотистого кольору.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати грушеві оладки за рецептом Джеймі Олівера. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом салату з грушею, качкою та буряком. Крім цього, ми розповідали, як приготувати дієтичні оладки зі шпинатом.
Дивіться відео, як приготувати апельсинові оладки:
Читайте також: