Головна Сьогодні

Оригінальний рецепт для сніданку: тонкі грушеві млинці

Ви можете подавати їх з начинкою або як самостійну страву

Пюре соковитої і солодкої груші додається прямо в тісто, надаючи млинцям цікаву фруктову нотку. Алкоголь випаровується під час випічки, тому такі млинці можуть їсти діти. 

Грушеві млинці

Складові:

  • 1 велика стигла груша (вагою близько 300 г)
  • 3 яйця
  • 350 мл молока
  • 230 г борошна
  • дрібно натерта цедра 1 лимона
  • дрібка солі
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. рому або коньяку
  • 2 ст.л. розтопленого вершкового масла

Рецепт приготування:

  1. Яйця покласти в блендер, злегка збити.
  2. Грушу очистити від шкірки і насіння, нарізати невеликими шматочками.
  3. Додати до яєць разом з коньяком і цукром, збити. Вилити в миску. Додати сіль, цедру і розтоплене вершкове масло, перемішати.
  4. Поступово всипати просіяне борошно, ретельно вимішуючи. Додати порціями молоко, добре перемішати. Залишити тісто на півгодини.
  5. Розігріти сковороду, за бажанням змастити її маслом. Випікати млинці з двох сторін до золотистого кольору.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати грушеві оладки за рецептом Джеймі Олівера. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом салату з грушею, качкою та буряком. Крім цього, ми розповідали, як приготувати дієтичні оладки зі шпинатом.

Дивіться відео, як приготувати апельсинові оладки:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти