Головна Сьогодні

Нова суддя "МастерШеф. Професіонали": інтерв'ю з Ольгою Мартиновською

Ольга Мартиновська стала суддею у другому сезоні проекту "МастерШеф. Професіонали"

29 лютого в 19:00 на каналі СТБ відбудеться прем'єра другого сезону "МастерШеф. Професіонали ". Після приголомшливого успіху в минулому році в цей раз на кастинг прийде ще більше геніальних кухарів. Вони знову будуть проходити індивідуальні та командні випробування, щоб в результаті виграти 1 000 000 гривень. Уже відомо, що на кастинг приїде шеф, який годував трьох президентів України, кухар з ресторану Володимира Ярославського і навіть володар престижної ресторанної премії "Сіль".

Про свої враження, очікуваннях і відносинах з колегами розповіла нова суддя проекту Ольга Мартиновська.

Наскільки збіглися ваші уявлення про суддівство на проекті і реальність? Чи були сюрпризи?

Ольга Мартиновська – переможниця третього сезону МастерШеф
Ольга Мартиновська – переможниця третього сезону МастерШеф
Фото: пресс-служба СТБ

Мої очікування збіглися з реальністю на сто відсотків. Я вже знала цю команду. Знала, як працюють судді, що їм доводиться переживати. Протягом двох років я працювала на "МастерШеф" за кадром в якості фуд-продюсера, тому знала, чого чекати. Знаєте, коли я була юна, мені так хотілося поїхати від батьків. Були амбіції, хотілось нових друзів. А потім ти поскитався, пожив, створив своє, і так хочеться повернутись додому! Так само і на "МастерШеф". Ніяких сюрпризів, ти наче повернувся туди, де на тебе завджи чекали. Той самий домашній запах, та сама атмосфера.

Які у вас стосунки з іншими суддями шоу? Як це – працювати з Ектором Хіменес-Браво і Володимиром Ярославським?

"МастерШеф. Професіонали": хто покинув проект в п'ятому випуску
"МастерШеф. Професіонали": хто покинув проект в п'ятому випуску
Фото: пресс-служба СТБ

Звісно, коли ми бачимо Ектора по телебаченню, ми його боїмось та поважаємо. Коли стаємо учасниками, то перед ним просто тремтимо. Це ж іноземний супершеф! Неможливо ж зрозуміти, що таїться в його очах. Коли я стала переможницею, Ектор покликав мене з ним працювати. Він дав мені можливість ще повчитись, а також знайти своє місце в Києві. Коли він відкривав свою Кулінарну академію, то запросив там працювати. Це була велика честь, адже на той момент він ні з ким з учасників ще не працював. В мене ще було мало досвіду, але він в мене повірив! Нам тоді було суперкомфортно в співпраці. Тому повернутися зараз на проєкт в якості його колеги – це просто подарунок долі!

Наші відносини між суддями дуже відверті та щирі. Якщо ми з чимось не погоджуємось, ми можемо прямо про це сказати. І в цьому немає ніякого змагання. В нас класна атмосфера!

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська
Фото: пресс-служба СТБ

До речі, про відносини з Вовою Ярославським. Мій колишній чоловік, коли я ще була вагітною, працював в ресторані Вови. І він постійно розповідав, який у них емоційно неврівноважений шеф. Якщо спізнився, то карають та навіть звільнюють. Ресторан крутий, гості класні, але шеф настільки серйозний та злий, наче чортяка! І коли вже настав час нам з Вовою співпрацювати на проєкті, я просто сиджу і думаю: "Що мені робити? Буду шукати прихисток у Ектора, бо зараз Вова мене рознесе!". Але ми розговорилися. А потім, коли вже почали працювати, я зрозуміла, що Вова насправді такий спокійний, веселий, дуже мудрий та розсудливий. Я в захопленні від того, як круто змінилося моє враження. Це був дуже приємний сюрприз!

Розкажіть про конкурси на "МастерШеф. Професіонали", які ви вважаєте найцікавішими. Як, на ваш погляд, вони допомагають учасникам себе розкрити?

Ольга Мартиновська на зйомках
Ольга Мартиновська на зйомках
Фото: пресс-служба СТБ

Цього року в конкурсах ми орієнтувалися на глобальні кулінарні тренди, які вже декілька років затребувані в Європі, Америці. Наприклад, екологічність, безвідходність виробництва, здорове харчування, рослинна їжа. Саме це сьогодні є орієнтиром для світових шефів, і тому майже 80% всіх завдань також розкривали ці теми. Для учасників це дуже корисно, адже на нашій кухні вони експериментували. Ми їм задали цей ритм і напрямок, а в своїй подальшій кар’єрі вони зможуть його використовувати. Деякі учасники працюють у своїх ресторанах по 5-10 років, і кожного дня готували те, до чого просто звикли їхні гості. Тож "МастерШеф" для них – це крутий шанс відточити свої вміння та спробувати нове.

Нагадаємо, раніше Володимир Ярославський розповів про своє суддівство в "МастерШеф" .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти