Головна Сьогодні

Ніжні гарбузові мафіни: покроковий рецепт

Борошно рекомендуємо замінити вівсяними пластівцями

Гарбуз. Вій чудовий у будь-якій інтерпретації. Хочеться чогось ситного – от вам фарширований гарбуз із м'ясом і рисом, хочеться оригінального супу з гарбузом – будь ласка. А ви куштували неймовірно смачні мафіни з гарбузовим пюре? Якщо ні, то пропонуємо виправити це непорозуміння.

Вам знадобиться мінімальний набір продуктів і 30 хв. часу.

Що знадобиться для гарбузових мафінів

Фото: Instagram/kelsey_thefarmersdaughter
  • 2 ск. вівсяних пластівців
  • 1 ск. гарбузового пюре (консервованого)
  • 200 гр. грецького йогурту
  • 1/2 ск. справжнього кленового сиропу
  • 2 яйця
  • 1 ч. л. харчової соди
  • дрібка кориці й солі
  • шоколад шматочками (за бажанням)

Як приготувати

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. У блендері збивайте вівсяні пластівці приблизно десять секунд, щоб вони стали однорідними.
  3. Додайте всі інші інгредієнти, добре перемішайте. Додайте шоколад.
  4. Перекладіть до змащеної маслом форми для кексів. Випікати 15 хвилин.
  5. Насолоджуємося!

А тут читайте рецепт класичного американського печива із шоколадною крихтою.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти