Якщо у вас вдома є зайві яблука, приготуйте цей ароматний яблучний пиріг за рецептом Марти Стюарт. А якщо яблук немає, замініть їх грушами або сливами.
Німецький яблучний пиріг
Складові:
- 1 чашка борошна
- 1 1/2 чайні ложки розпушувача
- 1 чайна ложка крупної солі
- 8 столових ложок (113 г) несолоного масла, м'якого
- 1 1/3 склянки цукру
- 2 великих яйця, злегка збитих
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 1 чайна ложка меленої кориці
- сік половини лимона
- 3-4 яблука
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом квадратну форму для випічки зі стороною 20 см.
- У маленькій мисці перемішати борошно, розпушувач і сіль. У середній мисці збити масло і 1 склянку цукру. Додати яйця і ваніль, потім всипати борошняну суміш, перемішати. Викласти тісто в підготовлену форму.
- У маленькій мисці змішати 1/3 склянки цукру з корицею. Вичавити лимонний сік у миску. Яблука почистити і нарізати скибочками. Перемішати яблука з цукром і корицею, викласти зверху на тісто.
- Випікати пиріг протягом 45 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як швидко розм'якшити вершкове масло для випічки. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом голландського яблучного кексу. Крім цього, ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг з хрусткою крихтою
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк: